avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Apartament cu credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Apartament cu credit ipotecar

vreau sa cumpar un apartament in valoare de 40000 euro direct de la proprietar ipoteca fiind de 61000 euro urmand ca ambele parti sa platim in catva ani toata suma...sa preiau eu creditul nu pot pt ca banca nu accepta neavand un venit...intrebarea mea este daca stie cineva care sunt sansele mele sa platesc si sa ma trezesc fara bani si fara casa...urmeaza sa facem un precontract la notar ,,,un fel de promisiune ca o sa facem acte de vanzare cumparare cand achitam suma de 61000 euro la banca..toata stima
Este riscant deea ce vreti sa faceti si nu aveti nici o garantie ca cel care va vinde se si tine de promisiune. Incercati o alta varinata care sa va fie favorabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui apartament pe care vanzatorul are ipoteca prima casa MustangGrecul MustangGrecul Buna seara, Doresc sa cumpar un apartament pe care vanzatorul l-a cumparat prin Prima Casa la BRD. Mai are 40 000 euro ramasi de platit. Din cate am ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament 2 camere ipotecat Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Am gasit un apartament care este cu vreo 4000-5000 de euro sub pretul pietei pentru ca are unele probleme. Apartamentul a fost luat prin credit ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Betea Betea Avem un credit ipotecar de 35000 euro la o banca pe un apartament cu 2 camere si alte doua credite mai mici la alte banci.Intre timp mi-am construit o casa ... (vezi toată discuția)