avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Evitare taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Evitare taxa mediu

Salut. Stie cineva ce acte trebuie incheiate la notariat in caz de vreau sa cumpar o masina inmatriculata in Romania, dar la care nu vreau sa platesc taxa de mediu pentru transcrierea pe numele meu deocamdata (sa ramana cu numerele existente). Adica o sa fac contract de vanzare cumparare cu proprietarul, dar sa am si o hartie unde sa fiu impurtenicit asupra masinii la asigurari, politie sau daca doresc sa plec cu aceasta in strainatate. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare auto Stukha Stukha Am si eu o problema de rezolvat in urmatoarea luna si am nevoie de putina lumina in ce priveste procedurile. Punctul de plecare este ca tata este ... (vezi toată discuția)
Cum circul cu aceleasi numere? mossano mossano Salut! treaba sta cam asa: vreau sa cumpar o masina si datorita taxei de mediu vreau sa circul cu aceleasi numere, masina ramanand pe numele propietarului. ... (vezi toată discuția)
Transcriere auto 2019 NicusorLupu NicusorLupu Salut , as dori si eu o informatie scurta daca se poate , vreau sa cumpar o masina tot de la mine din judet si as vrea sa stiu si eu cat m ar costa ... (vezi toată discuția)