avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general INCHIDERE PUNCT DE LUCRU MAGAZIN CU AMANUNTUL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

INCHIDERE PUNCT DE LUCRU MAGAZIN CU AMANUNTUL

Buna ziua!
Am o societate de comert cu amanuntul care isi inchide un punct lucru.Evidenta o tin global-valoric si nu stiu pe baza carui document trebuie sa fac transferul de la o gestiune la alta si care ar fi notele contabile?pur si simplu mut de pe un cont analitic pe altul marfurile, adaosul si tva neexigibil?
481...482...nu asta am vrut sa punctez in mod deosebit ci faptul ca prin descarcarea initiala de pe punctul de lucru imi "asez" marfa la valoarea ei, o pot receptiona la un pret de vanzare independent de preturile practicate la punctul de lucru inchis...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contabila crisstyina crisstyina daca am o casa de schimb valutar si vreau sa scot valuta din casa pt a o da altui punct de la aceeasi firma, cum fac inregistrarea contabila? sau intrarea de ... (vezi toată discuția)
Registru de casa la punct de lucru paula23 paula23 firma x are 2 pucte de lucru si sediul social la cele doua puncte de lucru se face registru de casa pe fiecare punct de lucru in parte , dar as avea si eu o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare avize marfa km km Am un depozit si doua magazine situate in acelasi perimetru (complex comercial). Primesc marfa de la furnizor, intocmesc NIR pe care-l inregistrez in ... (vezi toată discuția)