avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acte contabile -refacerea actelor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acte contabile -refacerea actelor

ce inseamna refacerea actelor?
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 22:49, 18 Octombrie 2013
Buna ziua,

Procedural, reconstituirea documentelor justificative este detaliata in Ordinul 3512/2008 privind documentele financiar contabile.

Actul normativ in cauza prezinta in sectiunea E, intreaga procedura de reconstituire a documentelor contabile, procedura pe care datorita intinderii ei, nu o voi detalia, urmand sa o gasiti, accesand link-ull urmator.
[ link extern ]

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat acte de casa pierdute Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Pot sa dau duplicat dupa un proces verbal de predare primire care nu mai exista? Pot certifica un document xerocopiat de conformitate cu originalul? Lucrez la ... (vezi toată discuția)
Furt chitantier maiamaris maiamaris In cazul in care mi s-a furat un chitantier ce obligatie am? (vezi toată discuția)
Pierdere facturi originale paula1983 paula1983 va rog sa ma ajutati spunandu-mi care este art in care se specifica ca nu mai sunt valabile facturile conform cu originalul semnate si stampilate. multumesc (vezi toată discuția)