avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinere custodie copil daca nu sunt casatorita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinere custodie copil daca nu sunt casatorita

Barbatul cu care sunt nu a acceptat niciodata copilul si nici parintii lui , ma abuzeaza verbal si astazi mi a facut si cateva vanatai pe mana, si mi -a spus ca ii e scarba de mine, il rog mereu sa stea cu copilul si zice ca are treaba ( se joaca pe pc) si de la asta incepe scandalul . De stat , nu sta cu copilul avand un program de la 8-16 , avand un salariu de 1500 de lei el nu cumpara mai nimic copilului.
banii de la botez i-a bagat intr un pc performant 5000 lei si mai baga i banii in jocuri online. M-a dat afara de cateva ori si am fost prea lasa sa plec, ca ma ameninta sa plec dar copilul sa ramana .Ce pot sa fac?? ps : povestea e lunga si in capul lui eu sunt vinovata.


Daca plec fara ca el sa fie acasa poate sa ma dea in judecata ?? sau pot pati ceva?


Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2013
lusyana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Meina , utilizator 08:24, 23 Octombrie 2013
Multumesc frumos :) dar daca mama lui lucreaza la IML e o prblema...am mai avut un accident rutier si mi au "gresit" certificatul medico-legal.NU mAI AM increDeRE
Domnisoara, fara certificat IML si plangere la politie pentru lovire, daca vreti sa plecati cu minorul veti avea probleme. Si eu am avut o jena sa fac plangere la politie si sa merg la IML cand EL m-a strans de gat si la proces, a spus ca eu l-am batut! Adica fara dovezi concludente, este cuvantul dvs. impotriva cuvantului sau, deci meci nul.
eu am doar cateva vanatai pe mana , se vede cum am fost stransa ! pot obtine certificat medico-legal>?
Se vede ca aveti vanatai.. nu se vede cum ati fost stransa si din pacate, nici cine v-a strans.
Daca nu aveti de gand sa depuneti plangere, certificatele nu va sunt de ajutor.
Daca depuneti plangere si nu aveti martori si nu recunoaste, nici asa nu faceti mare lucru, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stati asa si sa nu incercati sa faceti sa plateasca.
Ar fi bine sa va luati copilul si sa plecati daca aveti unde.
Din practica mea avocatiala mai veche va pot spune ca certificatul IML ajuta si fara plangere la politie.Adica s-a luat in seama si se poate lua in seama si in prezent ca probabtiunea ramane pe aceleasi fundamente.
Plangerea la politie nu dovedeste nimic decat daca se va dovedi vinovatia sa.
Adica daca nu recunoaste fapta plangerea penala nu va ajuta cu nimic daca nu aveti si martori.Cu alte cuvinte, este intocmai situatia din procesul civil unde avocatul se poate descurca sa uzeze cu succes de certificatul IML.

Aspectele de acest fel se analizeaza de regula de avocat si se invart lucrurile asa cum trebuie sa iasa deoarece avocatii cu asa ceva se ocupa printre altele...

Oricum, certificatul IML va poate ajuta dar depinde cum se va folosi in proces.
Important este sa il aveti chiar daca nu rezulta mare lucru din el si chiar daca o plangere la politie nici nu s-ar justifica pentru astfel de leziuni usoare.

Alte discuții în legătură

Abuz in familie bebito&bebita bebito&bebita daca am facut o plangere la politie impotriva sotului pentru violenta si apoi obtin si certificat medico-legal , pentru alta violenta , ce se intampla ? (vezi toată discuția)
Am depus plângere la politie împotriva fostului partener, tatăl copilului meu, care m-a lovit peste față. ce va urma și ce pedeapsă va primi? marevna marevna Am depus plangere la politie impotriva fostului partener, (tatal copilului meu) , care m-a lovit peste fata cu dosul palmei. Doresc sa stiu ce va urma in ... (vezi toată discuția)
Agresiune corporala ninaci cristian ninaci cristian vreau sa stiu ce se poate face in urma unei agresiuni corporale,am fost batut de o persoana,fara sa ii fac nimic. A venit direct la mine si mi-a dat cu pumni ... (vezi toată discuția)