Va rog sa ma indrumati in urmatoarea situatie ,daca exista vreo cale pasnica la indemana
intr_o dimineata mi_am gasit masina lovita in parcare .paguba este doar materialá,cca.1500 ron,si nimeni nu stia nimic ce ,cine ,si cand s_a intamplat.Dupa 2 zile mi_a venit ideea ca exista in apropiere un Supermarket care are camere de luat vederi.Am incercat ,si am gasit impreuna cu cei de la magazin ,si am gasit un jeep ,care noaptea la ora 4 si 2 minute a busit masina mea.Am recunoscut masina ,este a unui tanar care locuieste in apropiere,dar nu s_au vazut numerele de inmatriculare.Am aflat numarul tanarului,si l_am sunat sa vina la mine la servici,unde a si venit si a recunoscut in fata mea si a doi colegi fapta.ne-am inteles la o suma pe care o va plati ,si de atunci ,nu mai ridica telefonul si e de negasit.
Ce ma sfatuiti ,sa merg la politie? Dar din pacate imaginile s_au sters di memorie,dar oricum nu se vedea placuta cu nr. de inmatriculare.
Exista vreo rezolvare ?
Accidentul trebuia sa il declarati in termen de 24 de ore de la constatare si nu sa faceti pe detectivul si sa ajungeti la o intelegere cu cel presuspus vinovat.
Daca il declarati acum la politie este foarte posibil sa ramaneti fara permis pentru 30 de zile ptr nedeclararea accidentului.
Politia il va chema la audieri si cel mai probabil va primi si el o suspendare de 30 de zile.
Incercati incheierea unei constatari amiabile si scapati amandoi cu permisul nesuspendat.