avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere inmatriculare

buna seara,

in urma cu 8-9 luni am vandut o masina. contract de vanzare-cumparare, acte in regula. sau aparent 100% in regula. aceasta era inmatriculata cu numere preferentiale. noul cumparator a inregistrat masina la fiscul local de care apartine dar aceasta circula in continuare cu numerele mele... am vrut sa inamatriculez noua masina pe aceleasi numere si.... surpriza!! nu sunt disponibile intrucat sunt inca in uz...
car este modalitate de actiune in acest caz?

multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 22:32, 20 Octombrie 2013
Cand ati vandut masina trebuia sa optati pt pastrarea numerelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism avram172 avram172 Buna ziua. In noiembrie 2015 am vandut un autoturism care era inscris pe numele meu, incheind in acest sens acte de vanzare cumparare, am dat si certificatul ... (vezi toată discuția)
Rca pe numele fostului propietar halfman2015 halfman2015 Buna seara, Acum aprox. 6 luni am vandut un autoturism propietate personala catre o persoana fizica cu contract de vanzare cumparare(fara notar) si cu ... (vezi toată discuția)
Procedura radiere masina cu pastrarea numerelor alexandru8 alexandru8 Buna ziua! As dori sa va intreb cam care este procedura/pasi de radiere definitiva a unui autovehicul din circulatie cu mentiunea ca doresc sa tin numerele ca ... (vezi toată discuția)