avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract public-privat - ma intereseaza sa il citesc.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract public-privat - ma intereseaza sa il citesc.

Buna ziua. In anul 2005, primaria a incheiat un contract public privat cu o firma. Am gasit tot felul de HCL referitoare la acel contract, insa nici cum nu reusesc sa gasesc chiar contractul in sine pe site-ul primariei. Sunt curios ce specifica acest contract, pentru ca firma are niste cereri si niste idei cum ca ei detin pamantul pentru care s-a incheiat acel contract.


Acte aditionale, stabilite prin HCL am gasit, insa nu si contractul.


Cum pot face sa il gasesc? Se poate sa il cer la primarie? E un document public pana la urma nu, ca si eu sunt cetatean al acestui municipiu, unde primaria activeaza.


Alte discuții în legătură

Cum deschid o firma de constructii? AdrianAudi AdrianAudi Buna ziua , eu am un subiect la care nu prea gasesc raspuns si din cautarile mele nu am gasit foarte multe raspunsuri. Prima intrebare ar fii ... cum deschid o ... (vezi toată discuția)
Cauza emil burza contra romaniei doru6 doru6 Imi puteti spune, va rog, unde pot gasi textul integral al acestei cauze sau solutia dispusa de CEDO? Am cautat pe tot felul de site-uri, insa in zadar. As ... (vezi toată discuția)
Clauza de confidentialitate ContSters106132 ContSters106132 Suntem o unitate de service-institutie publica,subordonata DSPJ , insa cu venituri proprii-obtinute din prestari servicii medicale.Avem contracte de servicii ... (vezi toată discuția)