avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Clauza de confidentialitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Clauza de confidentialitate


Suntem o unitate de service-institutie publica,subordonata DSPJ , insa cu venituri proprii-obtinute din prestari servicii medicale.Avem contracte de servicii atat cu unitati sanirtare cat si cu privati.
Zilele trecute am constatat cu stupare ca pe site-ul DSPJ apare o fotocopie al unui contract de-al nostru cu tot cu tarifele continute in contractul incheiat cu o alta unitate sanitara. Luand legatura cu unitatea beneficiara a contractului ne-a precizat ca DSPJ(autoritatea superioara) le-a cerut fotocopia,desi in contract este stipulata clauza de confidentialitate( in ceea ce priveste contractul in ansamblul lui). As vrea sa sesizez DSPJ asupra acestui aspect si nu stiu ce baza legala inafara clauzei contractului mi-ar sustine pozitia. multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
ContSters106132, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters106132 , utilizator 15:08, 10 Februarie 2010
e suficienta in sine dispozitia aflata in contract.. contractul e legea patilor..
Am reusit sa iau legatura cu responsabilul( IT) pentru afisarea pe site a contractului si mi-a justificat ca a primit nu stiu ce hartii de la Ministerul Sanatatii prin care sunt obligati sa afiseze contractul.....mi se pare absurd, tinand cont ca abia reusim sa supravietuim concurentei private in domeniu...nu mai zic de afisarea tarifelor...ne desfiinteaza in felul acesta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa mirela1971 mirela1971 Va rog sa ma lamuriti cum se infiinteaza o persoana fizica autorizata si cit costa. Functionarii publici au voie? (vezi toată discuția)
Atributi de control beghean beghean Buna,as dori sa ma indrumati unde pot afla ce atributi are un control inopinant si ce obligatii am eu in calitatea de administrator.Mentionez ca detin o ... (vezi toată discuția)
Secretizare acte vladurash vladurash Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca Asociatia de proprietari poate secretiza contracte cu furnizori de utilitati (apa/gunoi). Dorim sa lansam o pagina ... (vezi toată discuția)