De mai bine de un an sunt acceptat in lista de consultanti a Avocatnet.ro.Ma simt inplinit atunci cind,prin raspunsurile mele,ajut categorii de oameni care apeleaza cu diferite probleme.Comunitatea Avocatnet.ro,este mare,cu multi oameni competenti,buni profesionistii.Prezenta mea pe forum,destul de vie,ma facut sa trag o concluzie,pe care doresc sa o supun atentiei Administratorilor,Moderatorilor si Adminilor.
Din noianul de avocati,consilieri juridici si cei din alte profesii, un procent foarte mare nu au activitate de un an sau peste un an,multi,sunt inscrisi in lista de consultanti si doar atit. Mai este o categorie,cei care activeaza in forum si scriu multe lucruri, repetind raspunsurile altora,sau interpretid raspusurile dupa propria teorie,de multe ori neconforma cu realitatea sau cu speta dezbatuta.Aceasta categorie,ma dezgusta.Am monitorizat , cateva persoane din aceasta categorie,si am inteles ca fac acest lucru pentru reting si nota.Incorect din punctul meu de vedere. Nu de alta dar asa cum am aratat mai sus,raspunsurile sunt gresite,neprofesioniste si nu fac nimic altceva decit sa aduca deservicii comunitatii. Am incercat sa atentionez pe cineva din forum si spre marea mea dezamagire am fost interpretat gresit de unul din administratori care ma banat,e drept doar 24 ore. Daca ar fi monitorizat activitatea persoanei vazate de mine si pentru care am fost sanctionat,ar fi constatat ca am dreptate,ca a mai fost avertizat,de mai multe ori de moderatori. Dar nu asta este problema . Problema e, cum scapam de aceasta categorie sau mai bine zis si cele fara activitate. Nu cred ca este productiv pentru cineva de a avea schema incarcata. E drept nu aduc prejudicii materiale,dar...
Sunt Detecti Particular,categorie inscrisa la alte profesii.Eu personal,prezint activitatea de Detectiv Particular,ca,
O Profeasie-deoarece se fundamenteaza pe o nevoie sociala,avind un cadru legislativ bine conturat.
O Stiinta-deoarece dispune de principii si concepte operationale,de idei de profil fundamentate in decursul a peste un secol de existenta.
O Arta-Nedispunind de tipare,sabloane,etc. ea solicita in permanenta calitati personale,aptitudini aparte,talentul de a actiona intr-o mare diversitate de situatii.
Am tinut sa fac aceste citeva precizari deoarece, in comunitatea Avocatnet.ro ,aceasta categorie este putin cunoscuta,si cu parere de rau ,unul , din cei multi,a incercat sa o denigreze.
Voi ramine activ in acest forum,voi arunca in lupta tot arsenalul meu de cunostinte in materie penala,in special.
Sper sa nu stirnesc reactii prea dure cu aceasta interventie. Deviza mea si a Asociatiei din care fac parte este SEMPER VERITAS.
Detectiv Particular FILIP STELIAN