M-am inscris anul acesta la doctorat pe un loc bugetat.In anul 2000 eu am mai fost inscris la doctorat la fara frecventa 5 ani. Am renuntat in 2002 dupa sustinerea primului referat din motive financiare. La inscrierea la actualul doctorat am mentionat acest lucru si mi s-a comunicat ca nu e nici o problema. Acum m-a sunat secretara de la doctorat sa imi spuna ca eu de fapt ar trebui sa trec la zi cu taxa deoarece am fost la buget si in 2000. Eu i-am spus ca nu e asa ca atunci nu erau considerati la buget decat colegii de la zi. Am mai studiat si eu personal legislatia, dar am vazut ca lasa loc la interpretari. As dori un sfat: cum sa procedez mai departe, tinand cont ca contractual a fost semnat si eu am fost incarcat cu 6 ore conventionale, care mi s-a comunicat ca nu sunt platite , facand parte din contract. In cazul in care se schimba forma la zi cu taxa trebuie sa imi plateasca aceste ore?
Student bugetat
Liviu1003
Buna,
Anul trecut m-am inscris la Universitatea ,,Aurel Vlaicu\\" din Arad, Facultatea de Inginerie,unde am intrat pe locuri bugetate.
Din informatiile pe ... (vezi toată discuția)