avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Student bugetat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Student bugetat

Buna,
Anul trecut m-am inscris la Universitatea ,,Aurel Vlaicu" din Arad, Facultatea de Inginerie,unde am intrat pe locuri bugetate.
Din informatiile pe care le-am primit la inscriere perioada de student bugetat se aplica pe o perioada de 4 ani. Conditia sa ai maximum de credite=60 si toate examenele luate.
Anul acesta au modificat cei de la facultate legile si au anuntat (sedinta din 28 mai 2015) ca statutul de student bugetat dureaza doar un an si se acorda in functie de medii.
Am 60 de credite luate si am picat de la buget pentru ca sunt altii cu medii mai mari decat mine dupa criteriile celor de la facultate desi au fost cu taxa.
Nu am fost anuntat ca nu mai sunt la fara taxa de nimeni din facultate desi in 28.09.2015 se deschide noul an.Am vazut un tabel actualizat de la secretariat care a fost postat de un coleg.
Este legal pierderea locului bugetat obtinut de mine de anul trecut desi am toate examenele luate cu maxim credite?

Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:42, 29 Septembrie 2015
Pastrarea mediei este conditie esentiala din 2005-2005.
2005-2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de intrarea in licenta si numar de credite Insanity66 Insanity66 Daca contractul cu facultatea imi spune ca \"studentul care nu a promovat toate creditele din anii de studii pana la 30 septembrie al ultimului an este ... (vezi toată discuția)
Student cu taxa sau fara taxa Nelica Nelica As dori sa ma ajute cineva sa lamuresc o problema. LEGE nr. 441 din 18 iulie 2001 stabileste:\"Art. 1. - Institutiile de invatamant superior de stat sunt ... (vezi toată discuția)
Facultatea nu-mi gaseste situatia din anul i MaryPopescu MaryPopescu Buna ziua, am absolvit cursurile unei universitati din bucuresti fara a sustine examenul de licenta. Anul trecut am cerut la secretariatul facultatii ... (vezi toată discuția)