avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare tichete de masa

Buna Ziua,

am o intrebara legat de acordarea tichetelor de masa, si anume.

In cazul in care un angajat intro zi lucreaza mai mult de 12ore si ziua urmatoare automat primeste repaus conform codului muncii, cu asta generand cu o zi libera in plus pe luna, Intrebarea este daca el pt ziua de repaus pe care l-a primit in plus trebuie sa primeasca tichete?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata 1 mai si tichete de masa TOBASTIAN TOBASTIAN Buna ziua, Va rog cateva pareri bazate pe legislatie. Incepand cu data de 2 mai a incetat contractul de munca si cu ocazia lichidarii am constatat ca nu ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa - repartizare inegala a programului Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o societate care ponteaza 12 L 12 L 12 L. 1. E corect un astfel de pontaj? Se respecta repausul de 24 ore, dupa lucrul de 12 ore. Mai e ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru la calculator in institutii cu flux continu (rafinarie) stanca1967 stanca1967 Timpul actual de lucru este de 12ore lucru 24 ore liber 12ore lucru 48 ore liber . Intrbarea mea este? Este legal ca in unitatile cu flux continu sa se ... (vezi toată discuția)