avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Judecator la judecatorie presedinte complet la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Judecator la judecatorie presedinte complet la tribunal?

Buna ziua

Va rog mult explicati-mi si mie...incerc sa inteleg daca este legal ca un judecator de la Judecatorie sa aiba calitatea de presedinte de complet de judecata la Tribunal....in recurs? NU este vorba de acelasi judecator care a judecat fondul....
Cine/cum se stabileste componenta completului de judecata in recurs/apel?
Va multumesc anticipat pentru raspuns...
Toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: natyca , utilizator 15:42, 31 Martie 2009
Daca informatiile nu sunt actualizate pe portalul ministerului de justitie (acel portal.just.ro) cautati judecatorul pe site-ul ministerului de justitie. Aveti afisate si listele judecatorilor care au promovat ultimul examen organizat pentru aceasta.
D-na Larisa
V-am urmat sfatul...am verificat listele judecatorilor care au promovat si am gasit acolo numele pe care il cautam. Va multumesc mult!

Sfaturile dvs sunt foarte scurte, clare, la obiect si sa fiu sincer...de cate ori le-am pus in practica am iesit cu bine....

Imi permiteti (inca) o intrebare? Am avut un dosar civil - reclamant in orasul care a fost de resedinta...acum nu mai locuiesc acolo dar am nevoie de copii dupa 1-2 inscrisuri din acel dosar....sunt peste 350 km care inseamna 2 zile pe drum...ce modalitati am sa intru in posesia unei copii dupa 1-2 pagini la dosar fara sa fac un drum pana acolo?

Astept cu interes raspunsul dvs oricand puteti si va multumesc anticipat. Va doresc toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea cererii de abtinere verbala FRD FRD In cazul in care intr-o sedinta un 2 judecatori declara verbal ca se abtin cand are acesta obligatia sa depuna cererea in scris? Nu era obligat judecatorul ... (vezi toată discuția)
Programare sedinte judecata eugen82 eugen82 Am cautat in regulamentul CSM de functionare a instantelor si nu am gasit un raspuns la urmatoarea intrebare: cine si cand in cadrul instantei stabileste ... (vezi toată discuția)
Dosar partaj bunuri comune MaryMiha MaryMiha Am un dosar de partaj pe rol l a care fostul sot a facut apel. S au amanat o multime de termene i ar acum la ultimul termen s a amanat pentru citarea partilor ... (vezi toată discuția)