avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ore de dirigentie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ore de dirigentie

La nivel de liceu teoretic (cls a-XI-a) Bucuresti am urmatoarele intrebari:
- sunt obligatorii orele de dirigentie?
- poate profesorul diriginte sa schimbe ora de dirigentie (neoficial) din ultima cu cea de specialitate (a 2 a in exemplul meu) pt ca-i pleaca elevii de la ea (dirigentie)?
- se poate face ceva oficial in astfel de situatii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Plesoianu Anișoara , utilizator 21:37, 27 Februarie 2019
Când poate directorul sa mi ia ora de dirigenție. Azi mi a dat să semnez că renunț la ora de dirigenție după 3 ani la clasă asta fiind al 4 lea .Elevii mei sunt cls.a 8 a și mai sunt câteva luni până termina Eu am avut un conflict cu ea pe plan profesional. Vreau să știu de ce îmi ia diregentia ,mai ales că elevii și părinții nu sunt de acord. Ce lucru rău am făcut ,femeia asta de 4 zile mă îmbolnăvit. Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bullying la școală camelllia camelllia Buna ziua, am un copil clasa 5-a la un liceu. Am zis ca primele 2 luni sunt de acomodare, in special baietii incercand sa stabileasca niste ierarhii, dar in ... (vezi toată discuția)
Minor jignit Doina55 Doina55 Am o problema si nu stiu cum sa o gestionez.Sotul meu are o fetita din prima casatorie in varsta de aproape 16 ani,fetita sa nascut cu probleme serioase la ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar preuniversitar ceapraga ceapraga Buna seara, Am o nelamurire referitoare la Regulamentul scolar. Copilul meu este in clasa a zecea, la un liceu evaluat al treilea pe oras (media de ... (vezi toată discuția)