avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren cu act de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren cu act de mana

Daca o persoana a primit 30 ari la L 18 si in 1996 i-a vandut cu act de mana unui cetatean. Acum in 2013 cel care a primit terenul la L18 a intabulat terenul pe numele sau si vrea sa mi-l vanda mie.
Daca el are act de mana cu alt cetatean si terenul e nelucrat pt. ca e in extravilan, poata adevaratul prorrietar sa il vanda ? Nu voi avea probleme cu cei care au cumparat cu act de mana in 1996 ?
Cei care au cumparat in 96 cum se pot indrepta impotriva mea sau a vanzatorului ?


Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 21:39, 22 Octombrie 2013
Cum sa vanda un bun de doua ori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un teren extravilan de 32 ari intabulat și altul de 18 ari ... DanMarinoiu DanMarinoiu Am un teren extravilan de 32 Ari intabulat și altul de 18 ari neîntabulat. Doresc sa le vând pe ambele. Cum pot face ca să nu-l mai intabulez pe al doilea ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor la vanzarea unui teren extravilan adrian73 adrian73 Buna ziua, am o nelamurire> bunici mei ( de fapt , numai bunica mai traieste), au un pamant extravilan, cu titlu de proprietate. acest titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana birsanu birsanu As avea o intrebare intr-o situatie complicata.Soacra mea a cumparat un teren extravilan in anul 1981 cu chitanta de mana dupa care la vandut tot cu o chitanta ... (vezi toată discuția)