Buna seara! Va rog, ajutati-ma cu un model pentru acordul vecinilor, privind desfiintarea conductelor principale de furnizare a energiei termice de catre Radet, in urma debransarii. Va mentionez faptul, ca locuiesc la ultimul etaj si as dori ca vecinul de la etajul inferior, nedebransat inca, sa preia supapele de aerisire, pentru ca eu sa nu mai am aceasta bataie de cap in fiecare iarna. Trebuie sa obtin acordul vecinilor de pe coloana mea, pentru a putea taia tevile din casa mea, dar sa nu am probleme ulterioare. Va multumesc!
Nu stiu cum sunt proiectate la dumneavoastra conductele,dar in general conductele de aerisire ies din apartament (la ultimul etaj) unde sunt montati niste robineti .In asociatia noastra am facut o modificare. Conductele le-am prelungit in spalatorie-uscatorie unde am montat robinetii de aerisire-apa se scurge intr-o chiuveta.
Discutati cu presedintele si administratorul asociatiei pentru a gasi solutia. Dar daca mai astepatati un an, doi, poate se debranseaza toti vecinii si-atunci se taie coloana de la subsol si fiecare din casa lui.