avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie dosar

Ca reclamant in dosar,am primit drept raspuns urmatoarele: "respinge exceptia lipsei calitatii procesuale pasive invocata de parat. Respinge cererea." Ce pot intelege?...
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:47, 21 Octombrie 2013
Solutia este in sensul ca v-a fost respinsa actiunea, daca dvs sunteti reclamantul. Asteptati motivarea si comunicarea sentintei si veti intelege mai clar ce a dispus instanta, avand si posibilitatea de a ataca acea hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excepþii procesuale respinse. pot declara recurs? edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Am pe rol un dosar de inmatriculare fara taxa (legea 9/2012) din 14.03.2013, cu toate actele necesare, avocat, timbre etc, pe 29.05 dupa 4 ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar taxa auto kip_as kip_as buna ziua , am avut un termen la recuperare taxa auto , am si avocat care ma reprezinta , si mi-a zis ca a fost respins dosarul , imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului x ca neîntemeiată Mir25 Mir25 Ce anume inseamna :\"Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului X ca neîntemeiată\"? La cursurile de drept calitatea procesuala ... (vezi toată discuția)