acum circa 3 ani, mama mea a lovit cu masina la 12.5 m dupa trecerea de pietoni, o persoana de etnie rroma(in varsta de 72 ani), a mers cu ea la spital, nu am reusit sa aflam cum o cheama sau unde locuieste si acum dupa 3 ani ne trezim cu telefon de la un agent ca respectiva a facut o plangere si ca ar fi bine sa se inteleaga amiabil dupa cum "arata dosarul" ce sfat aveti? care e perioada in care poti depune plangere?
Plangerea de depune in termen de 2 luni de la data cunoasterii autorului. Interesati-va de stadiul dosarului, de preferat cu ajutorul unui avocat. Nu ati fost contactati de politie sau procuror pana in prezent?
Nu a fost suspendat permisul dupa accident? Este ciudat ca timp de 3 ani nu s-a intreprins nicio actiune din partea politiei sau procurorului si sa nu fi fost chemata pentru declaratii sau cercetari.
nimic, nici un gest, intamplarea a avut loc intr-o marti si mama mers cu ea la spital, nu a vrut sa spuna cum o cheama nici unde locuieste si mama fiind cadru medical a avut grija sa o tina 3 zile in spital desi nu avea asigurare, iar vineri cand am mers cu mancare si sa vedem ce face au aparut 4 runde care au inceput sa faca galagia specifica si am plecat, fara a avea vreo pretentie. Nu am mai auzit nimic de atunci pana azi cand a venit sfatul dubios din partea domnului agent.