avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare-cumparare firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare-cumparare firma

conditiile de vanzare a unei firme:
- cui trebuie sa ne adresam pentru perfectarea actelor;
- ce documente se intocmesc;
- ce activitati premergatoare (acte) presupune;
- alte detalii.
Multumim respectuos!
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 19:54, 21 Octombrie 2013
Vanzarea unei firme se numeste "cesiunea partilor sociale". Cu privire la intrebarea: "Cui trebuie sa ne adresam" exista mai multe variante:
a) Daca e important pentru d-voastra sa faceti totul cat mai ieftin, mergeti la Oficiul Registrul Comertului unde exista un birou de asistenta juridica. Acolo veti afla tot ce trebuie sa faceti, cat costa, cat dureaza, etc.
b) Daca nu doriti complicatii si vreti ca totul sa se desfasoare cat mai repede si fara sa stati la coada, cautati un avocat iar el o sa va spuna ce trebuie sa faceti, cat costa si cat direaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune emibiarox emibiarox Am mostenit o firma prin succesiune de la sotul meu ( decedat) impreuna cu cele doua fete ale noastre,ele vor sa cesioneze partile sociale in favoarea ... (vezi toată discuția)
Cesiune a unei firme,cit paote dura emilgritti emilgritti buna seara, am o firma care as vrea sa o inchid sau sa o cesionez ,nu are adatori de nici un fel,care operatie este mai rapida?avind in vedere ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pot vinde 50% dintr-un apartament? menționez ca succesiunea ... zender zender Pot vinde 50% dintr-un apartament? Menționez ca succesiunea este facuta, cadastru si certificatul energetic. Sora mea, care deține cealaltă jumătate nu se ... (vezi toată discuția)