avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract pe perioada determinata

Buna seara,am o problema la care de cateva zile nu gasesc solutii.Am primit o oferta de lucru cu contract pe perioada determinata pana la intoarcerea titularului de post.Problema e ca nu stiu peroada cat am contract,e un post in care o doamna intra in concediu de maternitate si nu stiu cand se intoarce din maternal,un an,doi ani,nu se stie. Angajatorul nu este obligat sa imi spuna peroada pe care e contractul,un an ,doi ani?Sunt disperata,nu stiu daca pot lucra sub presiunea faptului ca nu stiu cand o sa raman fara loc de munca.In plus singurul avantaj ar fi ca am un venit pana revine doamna din maternal in rest nimic,nu pot sa fac credit prima casa cu sotul meu,nu imi permit sa dau nastere unui copil fara sa am o casa,etc.Va rog mult sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 14 Septembrie 2018
Ceea ce sustineti dvs nu poate constituie un motiv de nulitate a c.i.m.
Buna ziua, astăzi am fost la locul de munca ca sa imi iau fluturasul pe luna august si afli cu stupoare ca nu voi primi salariul pe aceasta luna, deoarece eu fiind angajată pe perioada determinata, in baza concediului material al titularului, mi-a incetat contractul prin iulie, deoarece titularul de intoarce la catedra! Eu nefiind anuntata de acest lucru. Adică stiam ca se va intoarce din septembrie dar nu stiam ca imi încetează contractul in luna iulie. Ce se mai poate face acum? Va mulțumesc!
Sesizati Inspectia Muncii sau promovati o actiune in instanta daca ati muncit in continuare fara c.i.m.
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala otiliapaula otiliapaula Buna ziua Sunt angajata la o institutie de cultura din decembrie 2011, pe perioada determinata pana in iulie 2013, pe perioada suspendarii cim a titularei ... (vezi toată discuția)
Incetare cim la revenirea titularului de post Lavinia07 Lavinia07 Buna, sunt angajata pe perioada determinata de 24luni pe perioada suspendarii titularei de post, care este in CCC aceasta doreste sa revina la serviciu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata tamara.ungureanu88@gmail.com tamara.ungureanu88@gmail.com Buna ziua. In cazul in care sunt angajata pe perioada determinata, dar titularul postului se intoarce mai repede cu 2 luni la lucru, fata de data pt care eu ... (vezi toată discuția)