Buna seara,am o problema la care de cateva zile nu gasesc solutii.Am primit o oferta de lucru cu contract pe perioada determinata pana la intoarcerea titularului de post.Problema e ca nu stiu peroada cat am contract,e un post in care o doamna intra in concediu de maternitate si nu stiu cand se intoarce din maternal,un an,doi ani,nu se stie. Angajatorul nu este obligat sa imi spuna peroada pe care e contractul,un an ,doi ani?Sunt disperata,nu stiu daca pot lucra sub presiunea faptului ca nu stiu cand o sa raman fara loc de munca.In plus singurul avantaj ar fi ca am un venit pana revine doamna din maternal in rest nimic,nu pot sa fac credit prima casa cu sotul meu,nu imi permit sa dau nastere unui copil fara sa am o casa,etc.Va rog mult sa ma ajutati.
Buna ziua, astăzi am fost la locul de munca ca sa imi iau fluturasul pe luna august si afli cu stupoare ca nu voi primi salariul pe aceasta luna, deoarece eu fiind angajată pe perioada determinata, in baza concediului material al titularului, mi-a incetat contractul prin iulie, deoarece titularul de intoarce la catedra! Eu nefiind anuntata de acest lucru. Adică stiam ca se va intoarce din septembrie dar nu stiam ca imi încetează contractul in luna iulie. Ce se mai poate face acum? Va mulțumesc!