avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retinere gestionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retinere gestionar

In legea nr. 22/1969 se spune ca atunci: "Cind gestionarul a cauzat o paguba in gestiune la locul sau de munca si aceasta nu se acopera integral in termen de o luna de la obtinerea titlului executoriu definitiv..."
La ce se refera expresia titlul executoriu definitiv?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 22 Octombrie 2013
Titlu executoriu este un Inscris intocmit de organul competent si in conditiile prevazute de lege, in baza caruia se poate efectua executarea silita.

Constituie titluri executorii hotărârile pronunţate de instanţele judecătoreşti, precum şi orice alte hotărâri sau înscrisuri care, potrivit legii, pot fi puse în executare, respectiv înscrisuri cărora legea le recunoaşte forţa unor titluri executorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot ca angajator sa ridic de la banca niste garantii salariale ale unui angajat. e_rainbow_love e_rainbow_love Paguba realizata de angajat, S-a realizat inventar, s-a constat paguba, si fiind de multi ani angajatul nostru are un fond de garantie constituit la ... (vezi toată discuția)
Retinere garantie gestionar leonte22 leonte22 Daca la plecarea din firma unde lucrez nu semnez angajamentul de plata pentru minusurile constatate au dreptul sa imi retina garantia sau sunt obligati sa mi-o ... (vezi toată discuția)
Garantii retinute gestionarilor - acoperire minusuri in gestiune mirustefi mirustefi Buna ziua, as dori sa stiu va rog, in situatia in care se retine garantia de 10 % pentru gestionari si se descopera minusuri in gestiune, acestea pot fi ... (vezi toată discuția)