avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont bancar strainatate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont bancar strainatate

Salutare tuturor. In primul rand tin sa ii felicit pe toti cei care ajuta membrii acestui forum.
Am si eu o intrebare.
Am un cont deschis la o banca din strainatate la care mi-a fost schimbata adresa de e-mail si parola si mi-au disparut banii din el.
Vreau sa va intreb daca politia romana ar putea face ceva din moment ce acea banca nu este din romania.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:32, 26 Octombrie 2013
Plangerea o depuneti la noi la politie daca sunteti in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere Florinel1999 Florinel1999 Salutare, inainte sa platesc un avocat m am decis sa pun o intrebare aici I am oferit acces-ul la o adresa de e mail unui prieten iar acesta a lasat la randul ... (vezi toată discuția)
Acces in sistem informatic fara aprobare adrianpaul169 adrianpaul169 buna ziua;daca mi-au disparut email-uri din cont sau parola furata,unde trebuie sa ma adresez?si cum pot dovedi?exista firme care fac audit informatic de ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu după fraudă: bcr sau poliția? cum poate fi trasă la răspundere banca? f_ervin f_ervin Salutare tuturor! Sper din suflet să găsesc un răspuns, o îndrumare la speța noastră. În data de 21 decembrie 2023, imediat după alimentarea ... (vezi toată discuția)