o batrana de 80 de ani este acuzata de vecini ca ar fi mutat gardul.
De fapt este aplecat din cauza viei vecinilor legata de gardul comun despartitor.
Vecinul a facut la Politie o Plangere penala impotriva batranei.
Intre timp vecinul a decedat.
Sotia decedatului a solicitat, personal, printr-o Cerere
efectuarea unei expertize extrajudiciare cadastrale.
La ora 18 a venit expertul si cel care se ocupa de dosarul penal.
Ce sa faca batrana?
Poate refuza expertiza vecinei ? Ce putere sau valabilitate are ?
Este legala vizita celor 2 la o asemenea ora ?
Observ ca dumneta dai informatii gresite iar apoi pui tot felul de intrebari bazate pe discutiile cu prietenele si lipsite de sens....Mai citeste ce ai cerut si ce ai mentionat despre situatie si apoi pune intrebarile care te framanta....
e o situatie complicata.
Batrana este bolnava si nu are bani pt. avocat.
Nu este nimeni cine sa o ajute, sa-i dea un sfat.
Imi pare rau daca v-am suparat cu ceva,
dar este mai bine sa pui tot felul de intrebari, chiar daca unele nu sunt corecte,
pentru ca e foarte greu sa ii dau o mana de ajutor in asemenea cazuri fara sa gresesc,
pt. ca viata este tare complicata si cei din jur, = vecinii batranei, o fac si mai complicata.
Tot ce am scris mai sus e ceea ce mi-a spus batrana ca s-a intamplat.
Oamenii sunt rai. Ce vina au altii daca asa se intampla in viata ?
Va multumesc pt. tot si ar fi de mare ajutor daca imi mai puteti da cateva sfaturi utile.
Nu m-am suparat, insa nu va putem ajuta pe ghicite! Asta e problema. Daca relatati problema exact, vi se raspunde correct. Daca omiteti sa spuneti ceva sau daca o relatati fara elemente ce pot schimba situatia juridica, ulterior veti ajunge sa reprosati ca nu ati primit sfaturi bune. Oricum, discutiile pe forum sunt doar informative , iar pentru actionarea in instant sau pentru apararea drepturilor inculcate de altii, trebuie sa consultati un avocet caruia sa ii expuneti situatia cat mai fidela si eventual sa ii prezentati documentele avute, pentru a putea sa va reprezinte interesele corespunzator. success!