avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

buna ziua.sunt din bucuresti si am nevoie sa ma intalnesc cu un avocat pt niste sfaturi legate de custodie copil.copil facut dintr-o relatie de concubinaj.acum nu ne mai intelegem privind cresterea copilului,as dori sa stabilesc domiciliul si sa solicit exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti asupra minorului,pensie alimentara in functie de venitul tatalui.multumesc

Interventie moderator: va rog nu redactati mesajele cu litere de tipar, contravine regulamentului si pare ca tipati la cititori.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2013
Liliana Gradinaru, Avocat
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:40, 22 Octombrie 2013
Probleme nu ar fi decat referitor la custodia exclusiva.
Puteti merge la orice judecatorie din Bucuresti si luati legatura cu un avocat.
In legatura cu exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti este cam complicat,,,
Cautati o recomandare, nu mergeti la un avocat despre care nu aveti informatii; daca totusi nu aveti recomandari de avocati, vedeti minim 2-3 inainte de a decide.

Lascoschi, omul vrea sfaturi, nu rezolvari de probleme... trebuie sa stie inainte despre autoritatea asta parinteasca, apoi vede el daca o vrea comuna sau nu, daca are sanse etc. :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor clovis clovis Buna ziua! Ne confruntam cu urmatoarea situatie: in urma unei relatii de concubinaj a rezultat un baietel; la scurt timp, ne-am despartit, eu stabilindu-ma in ... (vezi toată discuția)
Confuzie in ceea ce priveste cerere de chemare in judecata pentru exercitarea autoritatii parintesti. mihaivalentin mihaivalentin Buna seara.In urma cu putin timp am primit o cerere de chemare in judecata prin care reclamanta,referindu-ma la mama copilului meu imi solicita urmatoarele : ... (vezi toată discuția)
Custodie oana_veciunca oana_veciunca am un copil de 5 luni , nu mai sunt cu tatal acestuia, nu am fost nici casatoriti iar acuma l-am dat in judecata pe tatal copilului pentru custodie....la ... (vezi toată discuția)