avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata concediului medical de catre cas
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata concediului medical de catre cas

Buna ziua,
Sunt angajata la o firma, am suferit interventie chirurgicala la coloana si am concediu medical. CJAS Buzau refuza plata concediului medical la care am dreptul motivand ca firma la care lucrez are esalonare a datoriilor la buget(esalonare careeste platita confirm scadentarului si este cu plata ratelor/sumelor esalonate la zi).
Este corect sa refuze plata?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:29, 22 Octombrie 2013
1. Duceti certificatul medical la angajator si acesta este obligat sa il plateasca.

2. Problema recuperarii banilor de la CJAS nu va intereseaza pe dvs. este o problema intre angajator si CJAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal controlul la domiciliu al comisiei angajatorului? Madalinacosmina28 Madalinacosmina28 Astăzi ,am fost verificată de către angajator la domiciliu,eu aflandu-mă în concediu medical.Mentionez că de curând am suferit o intervenție ... (vezi toată discuția)
Concediu medical magda_ig2212 magda_ig2212 Buna ziua.La sfarsitul lui 2015 inceputul lui 2016 am suferit o interventie chirurgicala la coloana si doua la genunchi timp in care am stat in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediul medical initial neplatit riplleyhd riplleyhd in data de 25/06/2015 am avut un concediu initial de la reumatologie cod boala 651 parca valabil pana in 30/06/2015 apoi in urma investigatiilor am aflat ca am ... (vezi toată discuția)