avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de inchiriere,comodat intre societati ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de inchiriere,comodat intre societati comercial (SRL)

Firma A vrea sa inchirieze firmei B, un mijloc de transport ( cap tractor marca MAN,destinat transport marfuri 22 tone- TIR).

1)Exista un formular special pentru incheierea unui contract?
2)Firma care inchiriaza mijlocul fix are voie sa mai inregistreze amortizarea lui ?3)Exista o suma obligatorie pentru care se inchiriaza sau ramane la intelegerea partilor stabilirea ei?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:22, 22 Octombrie 2013
Inchirierea se va face in baza unui contract de inchiriere semnat de reprezentantii ambelor parti si la pretul negociat de acestia. Nu este impus un pret minim, dar trebuie ca acesta sa fie unul serios si real.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere auto catalin toma catalin toma Buna ziua, Am achizitionat la intreprinderea individuala ce o detin,un cuplaj transport marfuri(cap tractor si remorca)pentru a efectua transporturi rutiere ... (vezi toată discuția)
Inchirierea si investirea de capital intr-un spatiu detinut de stat Kirito Kirito Buna ziua, Sunt administrator al unui SRL-D si motivul pentru care va scriu este dat de faptul ca as vrea sa inchiriez un spatiu detinut de stat pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)