avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca

Mai am mult pana la pensie, dar acum as dori sa stiu cum se considera vechimea in munca si stagiile de cotizare daca eu am lucrat (si mai lucrez) concomitent la 2 angajatori, cu contract de munca cu timp partial de munca. Norma zilnica este de 8 ore pe zi, iar eu lucrez cu 2 ore, respectiv 4 ore pe zi.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 22 Octombrie 2013
Vechimea in munca in cazul cumului de functii este aceeasi ca si cand ati fi avut un singur c.i.m.
La pensie se cumuleaza veniturile din salarii obtinute in aceeasi perioada , nu se cumuleaza vechimea in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul vechime in munca V.Stroescu V.Stroescu In prezent am doua contracte de munca unul de 8 ore si unul de 2 ore. Recent am aflat ca cel de 2 ore este contractul de baza, iar cel de 8 ore este cumul ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua Stiu ca un salariat care are zile nelucrate (absent nemotivat sau invoit fara plata) are vechimea in munca diminuata cu aceste zile. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime pentru cim 8+2 ore alexandru andra alexandru andra Un salariat a lucrat o perioada cu CIM de 8 ore , dar a avut si un CIM partial de 2 ore. Aceasta perioada in care a lucrat 2 ore se suprapune cu perioada in ... (vezi toată discuția)