avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate juridica a anexelor 5 si 6 (actual 1 si 2)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate juridica a anexelor 5 si 6 (actual 1 si 2)

Buna ziua,
In 2008 am cumparat un teren. Pentru ca persoanele care mi l-au vandut nu aveau acte de proprietate, dar il adevaratstapaneau de peste 30 de ani, actul de vanzare cumparare s-a intocmit pe baza fostelor anexe 5 si 6 eliberate de catre primarie. Ulterior am construit o casa pe terenul respectiv. Doresc sa mut ipoteca aferenta unui credit pe casa pe care am construit-o pe terenul achizitionat in 2008. Juristul bancii respective mi-a spus ca nu poate accepta deoarece actul de vanzare-cumparare prezinta risc pentru ca nu a fost intocmit in baza unui act de proprietate ci in baza anexelor 5 si 6. Este adevarat? Daca da, ce as putea face pentru ca respectivul act sa nu mai reprezinte risc? Care este valabilitatea juridica a celor 2 anexe?

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare casa sub ipoteca si o problema cu terenul claudiu_783 claudiu_783 Buna ziua, Doresc sa va supun atentiei urmatoarea speta: Cetateanul X doreste sa cumpere o casa (cu curte) de la cetateanul Y. Casa a fost construita ... (vezi toată discuția)
Constituirea dreptului de proprietate Event Consult SRL Event Consult SRL Buna tuturor ! Ma confrunt cu urmatoarea speta legata de admiterea in garantia unui credit a unui imobil, juridica pana la urma : un client a achizitionat in ... (vezi toată discuția)
Partaj imobil cumparat cu chitanta de mana cirip cirip Sotia a deschis un proces de partaj prin care vrea sa obtina o casa achizitionata pe timpul casatoriei de la fratele sotului cu chitanta de mana.Este vorba de ... (vezi toată discuția)