avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit persoane cu DSA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit persoane cu DSA

buna ziua,
am 34 de ani de serviciu , i care mi sa retinut impozit pe salat in conditii normale de munca.
sunt diagnosticata cu DSA(defect de sept atrial) si operata de un an.De la momentul operatiei nu mi se mai retine impozit pe salat intrucat am certificat de handicap.
Boala o am de la nastere, asa este specificat si pe certificatul de handicap.
Intrebarea este urmatoarea , daca cu acesta afectiune m-am nascut, am muncit si mi sa aplicat impozit pe salar , aceste impozit nu mi se returneaza avand in vedere ca afectiunea este dintotdeauna?
Ce trebuie sa fac in acest sens ,daca impozitul poate fi returnat.
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Discriminare persoana cu handicap andreisl andreisl Buna ziua, am nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatoarea problema: In luna Octombrie 2011 am fost diagnosticat cu cancer, am intrat in concediu medical, ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale ation ation Buna ziua! Ma adresez dvs. pentru un sfat privitor la rezolvarea unei probleme a sotiei mele. Este angajata unei unitati spitalicesti,intr-o functie ... (vezi toată discuția)
Iesirea definitiva la pensie in caz de handicap manuelaram manuelaram Bună ziua, Am pensie de invaliditate gr, II, si 30 ani si 6 luni de munca, cotizati. Sunt născută in august 1967. De 3 ani am certificat de handicap ... (vezi toată discuția)