avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Corectare declaratia 390
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Corectare declaratia 390

am si eu 2 nelamuriri:
-am depus prima decl.390 cu luna gresita ce pot face?
-cand am depus la finante luna aceasta declaratia 390 funtionara de la ghiseu pe langa faptul ca a vorbit pe un ton iesit din comun de parca as fi cersit ceva de la ea mi-a zis ca celelalte declaratii nu au fost inregistrate pe site-ul anaf si ca este vina mea ca nu am verificat acest lucru desi am formularele inregistrate si stampilate pt fiecare luna ,mentionez ca detin Pfa si nu am contabil multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:28, 24 Octombrie 2013
Pentru declaratiile pe care spuneti ca le-ati depus si nu apar. Verificati la adresa [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 andomar andomar Pentru luna ianuarie 2011,am depus o decl.112 cu 0,pentru ca nu aveam nici un angajat in acea luna,la ghiseu la anaf in termen si cu nr de inregistrare;iar ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Am un PFA platitor de TVA si operator intra-comunitar. Am inceput sa prestez servicii de vanzari in Romania, ptr. o firma din Marea Britanie. ... (vezi toată discuția)
declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat Subiect: Declaratii dupa infiintare PFA După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile ... (vezi toată discuția)