avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere firma

Buna seara,

Am o firma din 2004, a fost trei ani activitatea suspendata iar acum vreau sa o inchid.Activitatea principala 4619, a fost de fapt infiintata pentru a primi comisionul de la AVON. Nu au fost desfasurate alte activitati, firma are un singur administrator, este la zi cu tot si nu are nici-un fel de datorie. Capitalul social este 200 lei. Alte domenii secundare nu are si asi dori sa o inchid cat mai repede deoarece nu-mi permit sa o mai tin. Sau poate ma ajuta cineva s-o vand.
Astept propuneri de colaborare cu lichidatori.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Inchidere firma fara activitate - nu am depus nici un act la fisc Profelis Profelis Am o firma pe care am infintat-o in 2005 ce nu a avut niciodata activitate, nu am depus nici o declaratie fiscala etc... Pur si simplu am creat-o am ... (vezi toată discuția)
Codul caen 4617 Nicoleta 77 Nicoleta 77 Bună ziua!In 2005 am înființat o firma care avea ca obiect de activitate principal 4711( pe care nu l-am desfășurat niciodată) si secundare multe ... (vezi toată discuția)
Societatea privata europeana marius19841 marius19841 Buna ziua, Are cineva informatii despre cum a evoluat proiectul de lege privind infiintarea unei categorii de companii numite Societate Privata Europeana? ... (vezi toată discuția)