avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare la sentinta
Discuție deschisă în Executare silită

executare la sentinta

Buna ziua
As dori sa ma indrumati ce se mai poate face in cazul in care este o sentinta defintiva si irevocabila in care se mentioneaza pe linga altele si desfiintarea constructiilor existente.Sentinta a ramas definitiva inca din iunie 2008 ar dosarul a ajuns la executorul judecatoresc .Va rog sa ne spuneti daca se mai poate face ceva in cazul asta sa anulam executarea acestei sentinte sau suspendarea executiei.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: iroxana , utilizator 11:08, 29 Martie 2009
contestatie in anulare si numai in anumite cazuri.
multumesc mult pentru raspuns.
As dori sa stiu daca pentru cererea de suspendarea amanarii executiei desfiintarii constructiilor judecatorul poate cere reclamantilor o suma care sa prezinte cautine(un fel de garantie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare credit ipotecar ContSters185853 ContSters185853 Ce trebuie sa fac in cazul in care, banca executa un credit, fara nici un fel de notificare in prealabil? (vezi toată discuția)
Decizie definitiva si irevocabila a curtii de apel bucuresti 70iana 70iana Buna ziua, Ca fost salariat am castigat un proces cu [editat de admin] (drepturi banesti) la Curtea de Apel Bucuresti prin decizie ramasa definitiva si ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie cornel-victor cornel-victor In baza unei hotarari irevocabile am obtinut investire cu titlu executoriu. In acelasi timp aceasta hotarare irevocabila a fost atacata cu contestatie in ... (vezi toată discuția)