avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

executare credit ipotecar

Ce trebuie sa fac in cazul in care, banca executa un credit, fara nici un fel de notificare in prealabil?
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 12:00, 23 August 2011
Buna ziua,

mergeti la un avocat. Probabil ca executorul bancar a respectat regulile . Oricum, nu este o situatie pe care sa o"rezolvati" pe un site juridic.

Avocat Costi Boncu
Formulati contestatie la executare silita, prin care solicitati anularea formelor de executare. In acelasi timp, solicitati si in cadrul contestatiei suspendarea executarii silite pana la solutionarea irevocabila a cauzei. Va trebui sa achitati o cautine pentru suspendare. Luati legatura cu un avocat care sa va reprezinte in instanta si sa formuleze contestatia la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este executarea silita si ce pot face rima rima vreau sa stiu si eu ce inseamna executare silita si cum se procedeaza cu ea?se mai poate ceva face ?eu am avut un proces cu fosta firma angajatoare care ma dat ... (vezi toată discuția)
Executare silita-cerere de suspendare ovidana ovidana In urma executarii silite, banca de unde eu si sotul meu (decedat ulterior) am avut un credit de nevoi personale, a vandut la licitatie casa in care am locuit. ... (vezi toată discuția)
Executare silita mytly_mytly mytly_mytly daca este o hotarire definitiva si irevocabila executorul judecatoresc poate sa faca executarea silita daca pe rol este ``contestatie in anulare recurs```si ... (vezi toată discuția)