avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Imputernicire depunere online
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Imputernicire depunere online

Buna ziua!
Daca detin semnatura electronica digitala si o societate ma imputerniceste prin imputernicire notariala sa depun electronic declaratiile sale, ce procedura trebuie urmata pentru a fi in regula si a putea semna si depune ? Mentionez ca semnatura electronica este eliberata pentru o alta firma!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 10:19, 24 Octombrie 2013
Procedura este cea prevazuta la art.2 alin.(3-5)din OPANAF nr.2568/2010,pentru modificarea si completarea OPANAF nr.2520/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica firma preluata nicolpa nicolpa Buna ziua!Am preluat contabilitatea unei societati la care semnatura electronica o avea fostul contabil.Cum procedez in aceasta situatie?Administratorul ... (vezi toată discuția)
Certificat digital constanta.sandu constanta.sandu Buna ziua. Am schimbat certificatul digital folosit pentru semnatura electronica.La trimiterea declaratiei din luna iunie 2012, am primit urmatorul mesaj : ... (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)