avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal- cat timp ai la dispozitie dupa ce a fost ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal- cat timp ai la dispozitie dupa ce a fost judecat sa ceri daune

Am avut un dosar penal in 2009 si pe baza acestui dosar vreau sa stiu daca se mai pot cere daune.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pretentii spital in urma unui accident rutier in 2009 Asbacan Asbacan În 05.04.2009 am avut un accident auto, care a rezultat cu o victimă - bunica soției, care a necesitat 8 zile de spitalizare. În cursul urmăririi ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada andrei3891 andrei3891 Buna ziua, Am un dosar penal in urma unui accident auto , in acest moment dosar a ajuns in instanta.Intrebarea mea este : Cum se procedeaza acum cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare carnet conducere ionvasile55 ionvasile55 In 2009 mi s-a retinut carnetul de conducere pt accident .nu am fost urmarit penal.dovada neurmaririi o am de la judecatorie. Mai pot recupera carnetul acum in ... (vezi toată discuția)