avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare carnet conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare carnet conducere

In 2009 mi s-a retinut carnetul de conducere pt accident .nu am fost urmarit penal.dovada neurmaririi o am de la judecatorie. Mai pot recupera carnetul acum in anul 2017?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 22:59, 18 Aprilie 2017
Buna seara,

Daca dovada neurmaririi este emisa de judecatorie, inseamna ca ati fost urmarit penal.

Nu cred ca in 2017 mai puteti cere restituirea permisului retinut in 2009, desi nu exista niciun text de lege expres in acest sens. Poate a si expirat deja permisul de conducere.

Cel mai bine ar fi sa va interesati la serviciul de restituire a permiselor auto care este situatia permisului dvs. Daca intr-adevar ati avut un dosar de urmarire penala, cu siguranta vi se va cere solutia procurorului sau hotararea instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanță clasare dosar penal, ce urmează? manucristina23 manucristina23 Buna ziua, ca urmare a unui accident de circulatie cu vatamare corporala s-a dispus retinerea permisului de conducere si inceperea urmaririi penale. Persoanele ... (vezi toată discuția)
Încetarea urmăriri penale/ recuperare permis Adi66 Adi66 Buna ziua. Am si eu o intrebare legat de un dosar penal. În 2016 am fost implicat intr_un accident si mi sa oferit dovadă cu drept de circulație, dupa ce ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime, vatamare din culpa, nup - se mai suspenda/anuleaza permisul? cyan cyan daca in urma unui accident de circulatie au rezultat victime , politia face incadrarea de vatamare din culpa, procurorul pe baza probelor si/sau expertizei ... (vezi toată discuția)