avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prelungire Dovada
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prelungire Dovada

Buna ziua,
Am un dosar penal in urma unui accident auto , in acest moment dosar a ajuns in instanta.Intrebarea mea este : Cum se procedeaza acum cu prelungirea dovezii de circulatie? Si daca pot sa-mi recuperez permisul de conducere in baza certificatului de grefa , avand in vedere ca exista un proces pe rol ?
Cel mai recent răspuns: andrei3891 , utilizator 17:27, 16 Ianuarie 2009
in cazul in care ati avut si alcoolemie peste limita legala nu primiti nici o dovada,iar in cazul de vatamare corporala din culpa nu stiu sigur dar nu cred ca se da dovada.banuiesc ca din cauza uneia din cele doua fapte ai dosar penal.iar daca ai avut dovada pe 15 zile puteai sa o prelungesti de la inceput din 30 in 30 de zile cu cerere la procuror.
Depinde ft mult de circumstantele in care s-a produs accidentul si ce a fost consemnat in p-v, ce text de lege invoca politistul? in baza carui temei legal v-a fost suspendat permisul?
Ultima modificare: Vineri, 16 Ianuarie 2009
contsters87229171, utilizator
Imi cer scuze ca v-am dat o parte din detalii. Accidentul a avut loc in 29.11.2006 , incadrat la vatamare corporala art. 184 , alcoolemie zero ( amandoi soferii). Atunci am primit dovada pe care am prelungit-o lunar timp de 2 ani si o luna la Politie cu cerere catre procuror... , pana in ianuarie 2009 cand s-a luat decizie de a trimite dosarul in Instanta. Vroiam sa stiu unde trebuie sa ma duc dupa aprobare de prelungire a dovezii, s-au daca pot sa-mi iau permisul in baza certificatului de grefa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis de conducere dupa accident cu vatamare corporala jorge jorge Buna ziua. Am o mare nedumerire legata de suspendarea permisului de conducere dupa un accident cu vatamare corporala, care se va incheia prin NUP(mai putin ... (vezi toată discuția)
Restituirea permisului de conducere in caz de accident cu victima Flori1609 Flori1609 Buna seara! In data de 17-11-2019 am fost implicat intr un accident rutier minor (avand o victima) politistul mi a spus ca imi ia permisul de conducere si imi ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conform art. 103, lit. c) din oug nr.195/2002 cristofor29 cristofor29 Am avut un accident de circulatie anul trecut in care a fost inceputa urmarirea penala pentru infractiunea prevazuta de 184, art 2 si 4 din Cod penal(vatamare ... (vezi toată discuția)