avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocatul meu nu mi-a dat si nici nu a depus la ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocatul meu nu mi-a dat si nici nu a depus la dosarele care s-au judecat chitanta

Am avut un avocat pana acum ceva timp in urma care m-a reprezentat de cativa ani in unele dosare cu un vecin care imi facea probleme. Acele dosare au avut raspunsuri favorabile pentru mine, doar ca la nici unul dintre ele avocatul nu a depus vreo chitanta care sa arate ca am suportat onorariile fata de el. Cand a venit vremea sa cer despagubire vecinului pentru ca m-a purtat atatia ani prin tribunale nu s-a mai putut face nimic pentru ca nu aveam dovada ca eu am cheltuit bani in toti acesti ani( ceea ce eu nu stiam ca la dosare el nu depusese niciodata vreo chitanta)iar asa numitul meu avocat ma tot ducea cu presul, vrand sa amane sa imi spuna adevarul si mi-a tot cerut bani pentru tot feluri de motive, ba ca trebuie sa caute executor si trebe sa platesc un comision, ba ca trebuie sa finalizeze un alt proces in care am fost iarasi reclamat de vecin, iar in tot acest timp in care am fost mintit am mai suportat iarasi onorarii, dandu-mi seama ca de fapt nu au existat si alte procese asa cum afirma el.(a profitat de faptul ca nu locuiam in orasul in care aveam apartamentul cu procesele).Acum nu mai pot face nimic sa cer despagubiri, si nici cu avocatul nu am ce sa fac din cate am inteles pentru ca nu am nici o dovada ca i-am dat bani, el nu a depus chitante la dosare, iar cu noua lege li se da posibilitatea avocatilor sa invoce motiv ca te-a reprezentat binevol, cu toate ca judecatorii stiu ca ei nu reprezinta pe nimeni degeaba, dar sunt mana in mana si fac servicii fara sa mai taie chitante.

Alte discuții în legătură

Avocat cu probleme mihaimarius mihaimarius buna ziua ma numesc mihai si am si eu urmatoarea mare problema: am incheiat un contract de reprezentare cu un avocat ca sa deschida un proces acesta urmind ... (vezi toată discuția)
Avocati popescu marcela popescu marcela Buna ziua, In derularea unui contract de asistenta juridica intre un avocat si o persoana juridica pentru achitarea onorariului este normal ca avocatul sa ... (vezi toată discuția)
Avocat-nelamuriri dodorel62 dodorel62 am contactat un avocat in urma cu 4 luni pentru a ma reprezenta intr-o actiune iesire din indiviziune.acesta mi-a spus ca trebuie simultan sa introduca si ... (vezi toată discuția)