avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita 6 ore
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita 6 ore

vi se pare normal ca eu sa imi vad copilul o data la 2 saptamani 6 ore ,10 zile in august si o data la 2 ani 24 decembrie - 3 ianuarie.??? pot dezvolta relatii firesti si parintesti in aceste conditii??
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 14:12, 29 Martie 2009
Ati revenit , stimate domn.Bine ar fi beneficiati de asistenta juridica pentru a solutiona corect problemele dvs.
Ati exercitat calea de atac?
D-na consilier are dreptate.Va rugam sa ne comunicati daca va aflati interiorul termenulul de ataca hotararea,adica 15 zile ,de la primirea acesteia la domiciliul dvs. ?
Oricare ar fi situatia,un lucru este cert,nu va pricepeti la astfel de probleme si pentru a mai putea intreprinde ceva pe cale juridica,trebuie sa va adresati unui avocat pentru a va solutiona problemele.
am avut ultimul termen pe 23 martie si fosta mea sotie mia comunicat solutia dosrului.astep sa imi vina si acasa.am publicat si povestea pe scurt a acestui divort dureros .am avut si avocat
ce sa zic mama e suprema dar tot odata vor egalitate. UNDE E EGALITATEA IN DREPTURI SI OBLIGATII???
eduard2006 a scris:

am avut ultimul termen pe 23 martie si fosta mea sotie mia comunicat solutia dosrului.astep sa imi vina si acasa.am publicat si povestea pe scurt a acestui divort dureros .am avut si avocat
ce sa zic mama e suprema dar tot odata vor egalitate. UNDE E EGALITATEA IN DREPTURI SI OBLIGATII???

Raspuns:
Angajati-va aparator si formulati recurs macar pe capatul de cerere privind programul de vizitare
eduard2006 a scris:

Cu privire la egalitate si eu ma intreb la fel.
Pana una alta nu aveti ce face decat sa asteptati.
Dupa un an, doi veti putea cere cu succes zic eu un alt program de vizitare.Copilul va mai creste intre timp.

Este ilogica solutia instantei intrucat daca va puteti ocupa de copil 10 zile va puteti ocupa si in weekend si fara prezenta mamei.
Solutia instantei ar fi si discriminatorie din punctul meu de vedere dar poate ca nu cunosc eu toate elementele cauzei si consider gresit.Cine stie.
Daca v-ati judecat deja in recurs veti astepta asa cum v-am zis deschiderea unui alt proces.
Daca s-a judecat recursul s-a terminat, pana una alta.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Plângere contravenþionalã respinsã alijah alijah Buna ziua ! Astazi mi s-a afisat pe portal.just.ro solutia la contestatia depusa pentru suspendarea permisului: Solutie: Respinge plângerea ca neîntemeiata ... (vezi toată discuția)
termen 15 zile pentru apel? lucasica lucasica termen 15 zile pentru apel de la comunicare ,cauza program vizitare copil stabilit prin sentinta? multumesc/ (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala inauntrul termenului de recurs custodie.comuna custodie.comuna Buna ziua, Am urmatoarea problema. Hotararea de divort (aflata in apel) data de TB a ramas irevocabila prin ne-recurare. Am fost la TB sa solicit ... (vezi toată discuția)