avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita 6 ore
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita 6 ore

vi se pare normal ca eu sa imi vad copilul o data la 2 saptamani 6 ore ,10 zile in august si o data la 2 ani 24 decembrie - 3 ianuarie.??? pot dezvolta relatii firesti si parintesti in aceste conditii??
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 14:12, 29 Martie 2009
inca nu am primit hotararea asa ca nu am la ce sa fac recurs a fost citita de avocata sotiei mela la condica sau la arhiva am sa ma duc si eu sa ma conving.
luati-va un avocat si formulati cat mai repede calea de atac nu asteptati 15 zile de la comunicare.
este ciudat ce vi se intampla cu programul de vizitare dar asa patesc cei care se prezinta neaparati in instanta.

Hotararea se redacteaza in aproximativ 30-45 de zile.Cum o primiti acasa, mergeti cu ea la un avocat si faceti recurs.Daca veti lupta, veti obtine un program mult mai bun. Cereti un program mai amplu- de ex: prima si ultima sambata din luna, a doua duminica si a 3-a...etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere contravenþionalã respinsã alijah alijah Buna ziua ! Astazi mi s-a afisat pe portal.just.ro solutia la contestatia depusa pentru suspendarea permisului: Solutie: Respinge plângerea ca neîntemeiata ... (vezi toată discuția)
termen 15 zile pentru apel? lucasica lucasica termen 15 zile pentru apel de la comunicare ,cauza program vizitare copil stabilit prin sentinta? multumesc/ (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala inauntrul termenului de recurs custodie.comuna custodie.comuna Buna ziua, Am urmatoarea problema. Hotararea de divort (aflata in apel) data de TB a ramas irevocabila prin ne-recurare. Am fost la TB sa solicit ... (vezi toată discuția)