avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Subcontractare contract achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Subcontractare contract achizitii publice

Un subcontractant al unui operator economic poate la randul sau sa resubcontracteze o parte din ceea ce a subcontractat.(este vorba de un contract de servicii - incheiat prin licitatie conf.og 34/2006).
Multumesc ptr.raspuns!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 18:25, 25 Octombrie 2013
Conform art.96, alin.1 din HG 925, acordul de subcontractare este anexa la contract.
Conform art.96, alin.2 din HG 925, subcontractorul nu poate fi schimbat decat cu acceptul AC.
Subcontractarea de catre subcontractor mi se pare o incercare de ocolire a acestor prevederi. Mai repede schimbati subcontractorul cu totul.

Nu va recomand.
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2013
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractare lucrari ulterior semnarii contractului mara78 mara78 Buna ziua, Am castigat o licitatie pentru niste lucrari. Oferta am depus-o singuri si asa am castigat. Ulterior, am constatat ca nu putem face lucrarile ... (vezi toată discuția)
Experienta similara - subcontractant olimpiamaria olimpiamaria la o licitatie pentru lucrari de executie si proiectare, operatorul economic poate face acord de subcontractare pentru proiectare? sau este obligat sa faca ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2006 - introducere subcontractanti pe parcursul derularii contractului alemisa alemisa Buna ziua, Va rog sa ma sprijinuti cu un punct de vedere pe urmatoarea speta: Prin licitatie deschisa s-a atribuit un contract de proiectare si executie ... (vezi toată discuția)