avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Munca acasa - legala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Munca acasa - legala

Buna! Sunt manichiurista si as vrea sa lucrez acasa. Ce acte trebuie sa intocmesc pt a lucra legal? Pfa? Imi trebuie obligatoriu casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:00, 24 Octombrie 2013
Sediul profesional este spatiul in care persoana fizica autorizata isi desfasoara activitatea economica autorizata sau in care au loc numai activitati de birou.
Pentru stabilirea sediului profesional este necesar ca persoana fizica autorizata sa detina un drept de folosinta asupra imobilului la adresa caruia acesta este declarat. Puteti sa incheiati un contract de comodat pentru o camera in care veti lucra si care trebuie sa aiba conditiile de dotare cerute de legislatie.
Va trebuie si casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa manichiura Mira.bela Mira.bela Buna ziua. Doresc sa imi incep activitatea de manichiurista la un salon cu închirierea unui scaun la un salon. Astfel este nevoie sa imi deschid un Pfa ... (vezi toată discuția)
Doresc sa dezvolt o afacere de tip agroturism pe pfa-ul meu. ilbobass ilbobass Buna ziua, Am si eu rugamintea sa-mi dati un sfat. Impreuna cu sotul meu detin o proprietate (teren+casa). Doresc sa dezvolt acolo o afacere de tip agroturism ... (vezi toată discuția)
Impozitarea cladirilor dupa noul cod fiscal cristianba cristianba Buna ziua, La completarea Declaratiei de impunere privind imozitul pe cladiri pt persoane fizice pt anul 2016, nu sunt sigur daca incadrez corect locuinta, ... (vezi toată discuția)