avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa radio -TV
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa radio -TV

Buna ziua,

Am primit recent o notificare pe adresa firmei,din partea Societatii Romane de Televiziune Timisoara prin care mi se cere sa achit o taxa in valoare de 1030 ron,reprezentand ''taxa pentru serviciul public de televiziune''in baza legii 41/1994.
Va rog frumos sa ma lamuriti care e situatia vis-a -vis de aceasta lege.
Sunt obligata sa platesc,sau nu?
Cel mai recent răspuns: laura-jurist , utilizator 13:31, 24 Octombrie 2013
da, sunteti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de plata de la tvr craiova pentru pfa fara proprietate denisa-m denisa-m buna ziua! tocmai ce am primit o notificare de plata de la tvr craiova pentru plata unei taxe lunare pentru serviciul public de televiziune , retroactiv din ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv - raspuns de la srr rusugaby rusugaby Salut, Am primit de la SRR Iasi o instiintare de plata a taxei radio-tv pentru o perioada de 3 ani. Le-am trimis e-mailul urmator: \\\"Buna ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pentru firme mai trebuie platita la societatea romana de tv? perla_perlaa perla_perlaa Buna ziua in fiecare an ca si firma primesc cate o notificare de la Societatea Romana de Televiziune prin care trebuie sa achit o taxa de 50 lei /luna ... (vezi toată discuția)