avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina second hand - recuperare din pretul platit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina second hand - recuperare din pretul platit

Buna ziua.
in data de 16 10 2013 am cumparat o masina fara a ma consulta cu un mecanic. dupa ce am terminat cu actele, i am platit o am mers cu ea si mi s a aprins un martor in bord care semnifica presiune mica ulei, am mers cu ea la mecanic si mi s-a spus sa i o dau inapoi ca e stricat motorul ca nu are presiune de ulei in motor (chiuloasa de la un golf 4 1.6) iar toata reparatia m ar consta in jur de 500 euro. l- am sunat pe vanzatorul masini si mi a spus ca nu are nimic sa merg cu ea asa ca nu are nici o problema. mentionez ca nu am garantie incheiata cu el, ce sa fac in aceste conditi? vreau ca macar sa mi dea o parte din bani sa repar masina... , mecanicul mi a spus ca datorita km multi ai masini s a uzat motorul si ca nu e adevarat ca masina are doar 145000in bord cat mi a spus vanzatorul masinii. am fost cu ea in reprezentanta ww si nu are nici un instoic cu masina respectiva
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Buna ziua,

cred ca utilizatorul trebuie sa ia o decizie. Parerea mea este ca ar putea obtine o reducere de pret. Evident, inainte de orice, mergeti la o consultatie unde un avocat sa evalueze contractul si starea de fapt. Numai atunci veti alege in cunostinta de cauza.
Succes.

Costi Boncu
Si v-ar mai trebui si o parere scrisa a unui mecanic, fara ea avocatul nu prea poate estima daca si ce fel de viciu era...
Am priceput ca martorul s-a aprins DUPA cumparare, inainte cat ati mers cu masina?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat țeapă cu o mașină, are motorul praf. Îmi pot recupera banii? Ionut245 Ionut245 Buna ziua. Am nevoie de ajutor. Am cumparat o masina de la o femeie. Aceasta mi.a spus că nu are nimic, dar masina are motorul praf si ma costa mult sa o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. astazi am cumparat o masina ford in valuare de 2500€, ... Bsjahahkaiy67 Bsjahahkaiy67 Buna ziua. Astazi am cumparat o masina Ford in valuare de 2500€, am facut toate actele a fost totul ok. Dupa nici 30 minute de mers, a luat motorul foc, ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina care s-a defectat din prima zi dupa achizitionare mioara123 mioara123 Buna ziua, Acum exact 14 zile am cumparat o masina, din 2009 de la un domn care parea de buna credinta. Am vazut masina, mi-a placut cum merge si am fost cu ... (vezi toată discuția)