avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Radiere din circulatie auto vandut si neinregistrat de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Radiere din circulatie auto vandut si neinregistrat de catre cumparator

am vindut o masina ,am radiat-o de la fisc,cel care a cumparat-o nu a inscris-o in circulatie si eu primesc amenzi pentru neplata rovinietei.Am deschis actiune in instanta pentru radiere din circulatie deoarece eu nu mai gasesc cumparatorul caruia i-am dat masina cu toate actele.Se poate face ordonanta presedentiala pentru acest lucru care imi aduce prejudicii imediate (amenzi)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:45, 24 Octombrie 2013
Nu era necesar actiune in instanta
Radierea din circulatie are drept consecinta dispunerea masurii irevocabile ca autoturismul o data radiat din circulatie nu va mai putea fi introdus in circuitul auto cu drept de circulat pe drumurile publice
Scoaterea din evidenta SPR evidenta auto se realizeaza de catre autoritate la cererea dvs in baza documentului legal de instrainare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto LidiaStoicu LidiaStoicu Imi puteti da un exemplu de cerere pentru radierea unui autoturism din circulatie? Am vandut acum 4 ani un autoturism,am facut contract,actele originale le-am ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru radiere auto. Bodybuilder Bodybuilder Buna.Am vandut un autoturism,in baza contractului de vanzare - cumparare l-am radiat de la Fisc.Deoarece cumparatorul refuza sa transcrie autoturismul,as dori ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism in instanta gim76 gim76 am vandut o masina in 2012,apoi a fost vanduta de N ori.am radiat-o fiscal.dupa 2 ani a aparut prima amenda de la CNADR,am fost nevoit sa o platesc.am fost la ... (vezi toată discuția)