avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu

Buna ziua. Am otinut o masina prin donatie, acte perfectate la notariat, am facut radierea si inmatricularea la finantele publice. Urmeaza sa fac transcrierea la politie cu certificatul de inmatriculare, Am platit taxa de inmatriculare de 60 lei, urmeaza sa obtin certificatul de autenticitate de la RAR, dar, m-am inselat asupra sumei de platit pentru timbrul de mediu. E o suma mai mare decat am banuit eu. Bani pe care momentan nu ii am. Cat pot astepta pana voi avea suma necesara?
Cel mai recent răspuns: gabi0708 , utilizator 09:25, 3 Februarie 2016
gabi0708 a scris:

Buna ziua. Am otinut o masina prin donatie, acte perfectate la notariat, am facut radierea si inmatricularea la finantele publice. Urmeaza sa fac transcrierea la politie cu certificatul de inmatriculare, Am platit taxa de inmatriculare de 60 lei, urmeaza sa obtin certificatul de autenticitate de la RAR, dar, m-am inselat asupra sumei de platit pentru timbrul de mediu. E o suma mai mare decat am banuit eu. Bani pe care momentan nu ii am. Cat timp am la dispozitie pentru a face rost de bani?
gabi0708 a scris:

Buna ziua. Am otinut o masina prin donatie, acte perfectate la notariat, am facut radierea si inmatricularea la finantele publice. Urmeaza sa fac transcrierea la politie cu certificatul de inmatriculare, Am platit taxa de inmatriculare de 60 lei, urmeaza sa obtin certificatul de autenticitate de la RAR, dar, m-am inselat asupra sumei de platit pentru timbrul de mediu. E o suma mai mare decat am banuit eu. Bani pe care momentan nu ii am. Cat pot astepta pana voi avea suma necesara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare (taxa de mediu) gabi0708 gabi0708 In cat timp se poate plati timbrul de mediu? Pentru a pute inmatricula o masina obtinuta prin donatie, am parcurs tote etapele mai putin taxa de timbru de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare IoanK IoanK Buna ziua, multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi si in instanta, nu o sa dau nume. Am cateva intrebari. 1. Dupa ce am castigat in instanta ... (vezi toată discuția)
Evitare taxa inmatriculare verax4me verax4me Buna ziua, am o masina din 2000 / Euro 3 si vreau s-o vand, insa orice client ma intreaba daca mai plateste taxa de poluare inca o data ( masina a fost ... (vezi toată discuția)