avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare (taxa de mediu)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare (taxa de mediu)

In cat timp se poate plati timbrul de mediu? Pentru a pute inmatricula o masina obtinuta prin donatie, am parcurs tote etapele mai putin taxa de timbru de mediu pentru care nu am inca banii necesari. Exista un termen de decadere?
Cel mai recent răspuns: Robert Bozsitz , Consilier juridic 13:01, 31 Octombrie 2013
Buna ziua! Timbrul de mediu puteti sa-l platiti oricand aveti banii, in cazul in care spuneti ca ati parcurs toti pasii in vederea inmatricularii, problema este certificatul de autenticitate RAR, care e valabil doar 60 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu gabi0708 gabi0708 Buna ziua. Am otinut o masina prin donatie, acte perfectate la notariat, am facut radierea si inmatricularea la finantele publice. Urmeaza sa fac transcrierea ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina de la societate comerciala - platesc taxa de inmatriculare redusa? gigel9105 gigel9105 Buna ziua ! Lucrez la o firma care are in prorpietate un tico pe care as vrea sa il achizitionez , problema e cum sa fac sa ies mai ieftin cu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara timbru de mediu PaulHaiducu PaulHaiducu Se poate inmatricula un autovehicul, care a mai fost inmatriculat in Romania, fara Timbru de mediu? (vezi toată discuția)