avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contractul de novatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contractul de novatie

Buna ziua,as dori sa stiu daca,in cazul a doua firme care isi au sediul la aceeasi adresa si unul dintre asociati este comun,dar la una dintre ele s-a renuntat la un obiect de activitate,pentru a se derula in continuare contractele de prestari servicii (ex.spalatorie auto) fara a rezilia vechile contracte,este valabil contractul de novatie?
Daca nu,ar putea fi o alta solutie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: danairimies73 , utilizator 18:22, 24 Octombrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Oare ce fel de contract de novatie ar fi in acest caz ?:sorry:
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2013
danairimies73, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de comodat lucabuluca lucabuluca Acum un an, impreuna cu prietenul meu am deschis o firma. Sediul social se afla la adresa apartamentului tatalui meu. Din luna iunie am renuntat la partea mea, ... (vezi toată discuția)
Ajutor cesionare leasing n_i n_i Am nevoie de ajutor intr-o problema aparent simpla si logica (cel putin dupa parerea mea) dar practic foarte complicata. Am o masina cumparata in leasing prin ... (vezi toată discuția)
Contract cu firma de repartitoare iulia_79 iulia_79 Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta in lamurirea urmatorului aspect: Asociatia de proprietari nr.100 s-a dizolvat incepand cu data de 7.08.2012 si s-a ... (vezi toată discuția)