avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor de incalzire 2013-2014
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor de incalzire 2013-2014

Stau impreuna cu fiica mea in apartamentul tatalui meu si nu am nici un venit.Am vrut sa fac actele pentru ajutorul de incalzire si nu inteleg cum anume.Am avut mutatie la aceasta adresa dar a expirat.Tatal meu poate face o declaratie notariala cum ca noi locuim in acest apartament si in acest fel sa putem lua ajutorul de incalzire?
Cel mai recent răspuns: oanadancea , utilizator 15:40, 24 Octombrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Si ce presupune acest lucru cerere la primarie sau la notar cum anume se face ?Cum este procedura?Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire elutza_18185 elutza_18185 salutare...si eu sunt in aceeasi situatie...stau singura in apartamentul parintilor, dar si ei au domiciliul pe aceeasi adresa desi locuiesc in alta parte.tin ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura - ce persoane declar ? arakys arakys Buna ziua! Locuiesc impreuna cu o alta persoana in apartamentul propriu. Acesta persoana nu are buletin (mutatie) facut pe domiciliul meu in schimb este ... (vezi toată discuția)
Succesiune: obligatorie in 6 luni de la deces? dona77 dona77 In ianuarie anul acesta a decedat tatal meu; de la Primarie ni s-a spus ca in termen de 6 luni trebuie sa facem o succesiune (si pt asta, sa iau legatura cu un ... (vezi toată discuția)